CADEAUSHOP

Graag geven wij u hier een overzicht van onze originele cadeaus.

Onze cadeau artikelen

Veel van onze cadeaus hebben lekker eten & drinken als inspiratiebron. Denk bijvoorbeeld aan originele thee- & koffie wenskaarten, heerlijke handgemaakte chocolade in bijzondere smaken. Voor alle chocolade liefhebbers! De nieuwe bonbons zijn binnen.. Gaat u ook watertanden van de smaken Limencello Yoghurt, Likeur 43, Sinaasappel/munt of aardbeienmouse?Dan weet u waar u ons kunt vinden.

Voor een bijzondere kop thee is Winkelcafé Carpe Diem de uitgelezen plek. Bijzondere smaken en de laatste theetrends worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden. De nieuwe zomer theeën zijn binnen. Ontdek onze nieuwe theeën met de smaken zoals Witte zon, Van Gogh en The smile of Mona Lisa, dit zijn inmiddels de topsellers uit ons uitgebreide assortiment. Benieuwd naar deze bijzondere smaken? Kom dan snel bij ons langs.

Nieuw in ons assortiment zijn de uit Italië geïmporteerde olijfoliën met smaken zoals basilicum en clementine en de Vinaigrettes in de smaken dadel-vijg en basilicum bloedsinaasappel. We hebben voor de zomer een nieuwe collectie samengesteld met prachtige oliën en vinaigrettes die aansluiten bij deze tijd van het jaar. Kom gerust eens langs om deze oliën en vinaigrettes te proberen.

Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Wat dacht u van een leuke tapasplank met allemaal lekkere hapjes en dips of een keuze uit ons wijnarrangement met een cadeaubon? Ook hebben we leuke koffie & theepakketten of heerlijke bonbons. Voor originele cadeaus bent u hier op het goede adres. U kunt bij ons cadeaubonnen kopen voor High Tea’s, High Wine, High Beer of vrij te besteden. Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u ons altijd bellen of nodigen wij u graag uit in onze cadeaushop in Waalre.

 

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Winkelcafé Carpe Diem in Waalre.